Over

De missie van Bax Factor is het boosten van de innovatiekracht van Nederland.

We staan als samenleving voor grote maatschappelijke vraagstukken. Onder meer: hoe zorgen we voor betaalbare zorg en dienstverlening? Hoe transformeren we naar een betaalbare manier van ondernemen?  Hoe creëren we een inclusieve samenleving? Het Sociaal Domein staat voor de uitdaging om met nieuwe oplossingen te komen voor deze vraagstukken. Ze moet continu inspelen op een veranderende klantvraag en slim gebruiken maken van nieuwe technologie. Voor bedrijven is het daarbij van belang om onderscheidend te zijn. Dit vraagt om visie, strategie en leiderschap; kortom innovatiekracht om nieuwe waardevolle producten, diensten, oplossingen en business modellen te ontwikkelen.

follow hash tag tweet twitter  Innovatie is geen nice-to-have, maar een need-to-have. 
follow hash tag tweet twitter  Innovatie borgt bestaansrecht.
follow hash tag tweet twitter  Innovatie leidt tot medewerker- en klanttevredenheid.

Bax Factor begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën, producten, diensten en oplossingen. Daarnaast vergroot Bax Factor de innovatiekracht van individuen, teams en organisaties. Door hen te voorzien van de inzichten, methodieken en praktische handvatten die hen in staat stellen hun eigen toekomst te maken.

follow hash tag tweet twitter Strategie executie
follow hash tag tweet twitter Innovatiemanagement
follow hash tag tweet twitter Training en Coaching

Ik ben extreem nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar kansen op de markt, naar innovatie en naar de meest optimale manier van ondernemen. Vanuit daar jaag ik vernieuwing aan. Mijn talent en passie is om ‘out of the box’ jou te ondersteunen. Ik houd dagelijks de laatste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen bij op het gebied van innovatie en leiderschap. Allemaal ‘know how’ dat ik graag wil inzetten om de toekomst van jouw bedrijf mooier, helder en innovatiever te maken.

Wekelijks schrijf ik een blog over mijn dagelijkse werk als toekomst architect en verbind dit aan mijn drie favoriete thema’s: visie, strategie en leiderschap.
Je bent bij deze van harte uitgenodigd om mijn blogs te volgen.